Sidor

måndag 4 november 2013

Ur spår, Lantis!

Som infödd stockholmare pendlar jag ofta.
Både med buss och med tunnelbana.
Men jag upphör aldrig att fascineras över hur dumma i huvudet folk är. Ja, ursäkta min franska, men så är det.
Perronger är inte piazzor i Rom, där ni kan stå och ha kuttrasju mitt i rusningstid. Rulltrappor är inte en organiserad sightseeing, där man står still och vrider huvudet lite slött var tionde minut.
Gången mellan pendeltågen och tunnelbanan är inte en uppsamlingsplats för allmänna fucktards!!!'
Och varför, o varför, är det alltid de som har minst bråttom som ser till att kasta sig framför dörrarna strax innan avstigning för att förhindra framkomligheten för oss som har ett liva att förflytta oss till??
Ni som har funktionsnedsättningar, svårt att gå eller bara är allmänt slöa - låt oss andra gå av först, så kan ni såsa er fram i vilken jävla takt ni vill sen.
Men jag är trött på att ständigt hamna bakom FläskFia från Flempan, eller Överåriga Östen från Ösmo. Ni står i vägen i rulltrappan, ni ockuperar perrongerna. Kort sagt, ni är ett jävla otyg.
Vänta till sist!!! Era liv har ju uppenbart upphört ha ett berättigande redan innan ni klev på tåget. Varför ni ens åker någonstans är för mig en gåta. Stanna hemma!
Jag bryr mig inte!!! Så länge ni håller er ur spår när jag försöker ta mig till jobbet, eller dejten eller vad det nu kan vara.
DAMN YOU ALL TO SKÖVDE!!!!

1 kommentar:

  1. Bra Stefan, precis så är det!!!! Därför skönt att bo bland lugna , lite slöa, och sköna människor!!! Skönt slippa Stockhol! Har själv en blogg, läs när Du får Tid!!!1

    SvaraRadera

Kommentar