Sidor

fredag 17 februari 2012

Ett hatat geni!

Just nu stormar det på nätet.
Orsaken? Hanna Widerstedt, så klart.

Med sina inlägg, exempelvis "Jag har fobi för fattiga människor" har hon rört upp mycket starka känslor. Youtube fullkomligt svämmar över av videosvar på hennes inlägg.

Men väldigt få verkar fatta hur roligt det här är. Tjejen är ett geni! ETT GENI, sa jag!

Läser man hennes inlägg möts man av en helt fenomenalt skulpterad karaktär med ett pervers sinne för märkesväskor, och ett absolut förakt mot andra människor, främst fattiga och bonnläppar.

En del inlägg är väldigt direkta, medan andra är sublima och helt hysteriskt skojiga för att man nästan missar dem om man inte är uppmärksam.
Det är en lysande balansgång mellan brutal frontalangreppshumor, varvat med sublima skämt som medvetna felstavningar.

Och att hon tar sin blogg och sina läsare på allvar, råder det inga tvivel om. Hon bemöter glatt alla sina "Haters", framför allt i det här roliga videosvaret på ett videosvar. Humorn blir nämligen än mer rolig, då folk inte förstår att det ÄR roligt. ofrivillig humor ÄR nämligen fortfarande bäst.

Så, om ni inte redan har fastnat för denna nya komiska begåvning, som jag hoppas vi får se mycket mer av, så råder jag er att börja nu. För mycket roligare än så här är det svårt för svenskt internet att bli.

Hanna, du är min nya förebild. Jag har blivit inspirerad, ja rentav pånyttfödd av din blogg, och kommer nu att följa den slaviskt.

1 kommentar:

Kommentar