Sidor

onsdag 30 mars 2011

Den skadliga Staten

För ett par år sedan utbröt mindre panik, framförallt i media. "Pandemi när svininfluensan kommer till Sverige!".

Och Socialstyrelsen eldade på. "Vaccinera hela befolkningen ASAP!"

Pandemi? Nja... Bara om man väljer att omdefiniera ordets betydelse. En pandemi är något i stil med böldpesten. Svininfluensan skördade visserligen några offer, men någon pandemi var det aldrig någonsin tal om.


Men Socialstyrelsen lät sig inte stoppas av sådana triviala saker. Här skulle det säljas vaccin. Närmare bestämt Pandemrix, ett läkemedel som totalförbjudits i bland annat Schweiz.

Jag jobbade vid tillfället på restaurang, och rykten började gå om att vi anställda skulle tvingas till vaccination, med tanke på risken för smittspridning till gästerna. Det blev aldrig något av med det, men jag kan inte sluta undra vad som hade hänt om man trots allt gått vidare med det där på min arbetsplats.

Jag är nämligen, personligen, skeptisk till olika vaccin och antibiotika, då det inte är helt obekant, att dessa kan ha sidoeffekter. Vi vet att det finns ett samband mellan vaccin/antibiotika och så kallade mördarbakterier, multiresistenta organismer som muterat till att bli immuna mot kroppens egna försvar och till och med artificiella dito. Dessutom vet vi ju hur det var med den förra "pandemin", fågelinfluensan. Inte heller den hörde vi något mer av efter bara ett par månader. Detta trots att det i media lät som att halva Sveriges befolkning skulle falla döda ner inom bara ett par veckor.

Hade jag fått sparken om jag vägrat låta vaccinera mig?

Nåväl. Några dog tyvärr i svininfluensan. Men folk dör dagligen i olika sjukdomar, vanlig influensa, kräksjuka och andra mer eller mindre smittsamma sjukdomar. Detta utan att vi skriver krigsrubriker om det, eller tvingar hela befolkningen att uppsöka vårdcentralen.

Vad som är betydligt obehagligare är att folk nu drabbats av sviterna av själva vaccinet.
Det vanligaste tycks vara narkolepsi, sömnsjuka, hos främst ungdomar. Det finns ett mycket tydligt samband mellan dem som har drabbats och vaccinet. Något som Socialstyrelsen och tillverkarna av vaccinet,GlaxoSmithKline  förnekar.

Man skrämde alltså befolkningen med rena lögner alternativt, okunskap. Det är tveksamt vilket som är värst, när det handlar om en statlig myndighet. Folk vaccinerade sig i ren skräck för att slippa insjukna, i vad som utmålades som vår tids värsta sjukdom. Och nu ser vi resultatet av ett sådant agerande.

Det kommer ständigt fler rapporter, som visar en tydlig korrellans, mellan de som tagit vaccinet, och fall av plötslig narkolepsi. Oberoende forskare har även hittat ämnet i Pandemrix som man tror ligger bakom. Det krävdes inga större insatser för det, det utgjorde nämligen huvudingrediensen i vaccinet, och således lätt att lokalisera.

Socialstyrelsen har alltså gjort sig skyldig till ett brott, grov misshandel. På något annat sätt går det inte att uttrycka sig. De som drabbats kommer förmodligen aldrig bli friska. De kommer resten av sina liv få lida av sviterna av Socialstyrelsen nonchalans och panikiver. I förlängningen är det mordförsök, alternativt dråp. Den som drabbas av narkolepsi, kan när som helst somna, helt utan kontroll. Det kan få rent dödliga konsekvenser. Och även om de inte skadar sig till följd av detta, så är deras liv kraftigt begränsade för all framtid. Narkoleptiker får inte skaffa körkort, de kan inte söka vilka jobb de vill, att syssla med idrott blir helt uteslutet, och hur det sociala livet drabbas kan vi ju bara föreställa oss.

Detta har Socialstyrelsen gjort sig skyldiga till, men vägra fortfarande erkänna att man gjort något fel. Det är skamligt. Ansvariga på myndigheten borde få sparken på dagen. Utan ersättning. Och fängelsestraff. Till åtalen kan läggas bedrägligt förfarande, då man ljugit för hela befolkningen.

Man får helt enkelt inte agera så här lättvindigt när det handlar om andra människors liv. Staten måste vi kunna lita på. Vi har ju inget val.

Men allt detta till trots, så meddelar Socialstyrelsen att man tänker fortsätta distribuera det farliga vaccinet. Enligt uppgift finns 5 miljoner doser kvar i lagret. Att låsa all hantering av det här vaccinet, tills man vet vad det har för effekter, finns inte på kartan hos Socialstyrelsen.

 Anders Tegnell, chef för Socialstyrelsens smittskyddsenhet, rycker på axlarna. Några åtgärder för att att få en förklaring eller ersättning från tillverkarna har inte planerats. Tegnell tycker väl att han bör gå fri för att han har handlat i god tro. Skamligt!


Vi kan alltså inte längre lita på att Staten vill oss väl, att den kommer att skydda oss om något händer? Istället ska vi gå runt och oroa oss för hur den ska förgifta oss... Det känns väldigt tryggt...? Eller?


De ansvariga på Socialstyrelsen måste ställas till svars. I domstol. Likaså tillverkarna av Pandemrix. Först då kan Staten återfå sin trovärdighet.


Tills detta är gjort, kommer jag att hävda att svenska staten medvetet begår fysiska övergrepp mot sina medborgare. När någon dör, till följd av vaccination med Pandemrix, kommer jag personligen lämna in en anmälan. 


Socialstyrelsen, ditt namn är lönnmördare!